Om oss

Under nära 40 år har Sekant Fastighetsservice AB varit en trygg leverantör av hushålls- och företagstjänster i hela Sydvästra Skåne. Vi erbjuder tjänster som är lika eftertraktade idag som när vi startade – om de inte är ännu mer eftertraktade idag.

Det finns så mycket man ska hinna med i vardagen, eller under arbetstid, och saker som omfamnas av konceptet fastighetsservice, exempelvis fönsterputsning, städning och lättare renovationer, är vad som ofta skapar slitningar. Vi vill fokusera på de saker vi gör bäst, och som vi trivs bäst med att göra – jobba, spendera tid med familj och vänner, fritidsaktiviteter. Har man en fastighetsskötare som Sekant, som står redo att rycka ut vid varje behov, så slipper man en stor del av den negativa stressen i vardagen.

Vi välkomnar alla

Privatpersoner, fastighetsägare, företag... hos oss är alla välkomna! Vi erbjuder våra tjänster till alla och anpassar dem för att passa alla behov. Behöver du bara fönsterputsning av tre fönster vid ett enskilt tillfälle? Inga problem! Eller söker du en pålitlig leverantör av omfattande städuppdrag med tät regelbundenhet? Vi fixar! Det enda som är en gemensam nämnare för alla våra uppdrag är kvaliteten. Anlitar du oss för fönsterputsning, städning eller andra uppdrag inom fastighetsservice, så får du alltid garanterat den bästa servicen på marknaden.

Höga ambitioner

Varför vi är en så konkurrenskraftig spelar på marknaden är dels för att vi har ett omfattande utbud av tjänster inom fastighetsservice, städ, VVS, trädgård och allt som kan associeras till detta; dels har vi som ambition att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Proffs på fönsterputsning, städ och trädgård sedan 1976

Kontakta oss