Övriga tjänster

Utöver fönsterputsning finns det massor som vi kan erbjuda dig. Vi har för ambition att hantera alla behov inom fastighetsservice – och mer därtill, och vi är på god väg.

Lokalvård och städ

Städning, oavsett om det gäller hemstädning, lokalstädning, flyttstädning, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning eller annan städning, så har vi kompetens, material, teknisk utrustning och massor av entusiasm för jobbet.

Vi lägger gärna upp en städrutin i samråd med dig, som passar dina behov och förutsättningar. Det är du som bestämmer hur vår hjälp ska se ut, och när den ska äga rum. Vi kommer gärna och städar dina utrymmen sporadiskt också, om det passar dig bättre.

Trädgård

De flesta fastigheter är anslutna till en trädgård och för att du ska slippa kontakta olika företag för olika uppdrag så kan du överlämna din trädgård i våra erfarna händer. Vi klipper gräs, anlägger rabatter, fäller träd, forslar bort sopor och beskär växter – allt efter vilka behov du uttala.

Hantverksjobb

Många som är i renoverartagen saknar den där ovärderliga hjälpen. Vissa har den gratis i form av en pappa, faster eller svåger, men i dagens ganska hektiska samhälle blir sådan hjälp allt svårare att få tag på. När du ska genomföra lättare renoveringsprojekt så skickar vi gärna ut vår «Händige Harry» till din undsättning. Vi hjälper till med saker som att måla, tapetsera, lägga golv eller plattor.

VVS

Våra VVS-tjänster är de senaste tillskotten i vårt utbud av tjänster här på Sekant Fastighetsservice AB. Tack vare att vi nu har fullgod kompetens att genomföra VVS-arbeten så har du ytterligare en god anledning att välja oss på Sekant för dina uppdrag inom fastighetsservice. Det är alltid tryggt att ha en pålitlig station att vända sig till när man behöver.

Golvvård

När ditt golv behöver en make-over så behöver du inte leta efter rätt person att anlita särskilt länge. Kontakta oss på Sekant som skickar vi vår erfarna och kompetenta medarbetare till dig, med marknadens bästa utrustning och material, och gör så att ditt golv blänker som aldrig förr!

Proffs på fönsterputsning, städ och trädgård sedan 1976

Kontakta oss